ניתוח כריתה פילונידלי סינוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/05/2015 | 14:03 | מאת: מיקה

שלום... אני בחורה בת 33 בריאה בדרך כלל. בחודש דצמבר עברתי ניתוח להסרת ציסטות מעצם הזנב.. נקרא גם פילונידלי סינוס. עד עכשיו הפצע לא נסגר ויש הפרשות.. בביקורת האחרונב נאמר לי להמתין עוד כמה חודשים כדי להעריך את קצב ההחלמה אם בכלל... רציתי לדעת האם אני יכולה להכנס לים ולבריכה? ומה האפשרויות שיש במידה ונפצע לא נסגר.? שאלה חשובה נוספת אני כרגע בשבועות הראשונים של הריון.. האם הריון מסוכן לפצע ? האםמהתרחבות האגן עלולה להזיק? ומה בדבר לידה? האם תתאפשר לידה טבעית? תודה!

25/05/2015 | 14:20 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלון מיקה . את יכולה לעשות הכל . גם הריון וגם לידה וגם ים וגם ברכה . רצוי לטפל באוזור עם חבישות מתקדמות בכדי לסגור אותו מהר יותר

מנהל פורום כירורגיה