שאלות לגבי בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

22/05/2015 | 12:17 | מאת: 1

שלום, אני חייל, בן 20, לאחרונה גילו לי שני בקעים מפשעתים בגדלים של מ"מ ו1.6 מ"מ. אני מפחד שעד אחרי הניתוח וזמן ההחלמה הכושר שלי יירד משמעותית. רציתי לשאול כמה זמן בערך תהיה ההחלמה? והאם יש פעילויות גופניות שאפשר לעשות לפני הניתוח ולפני ההחלמה המלאה. (תרגילים סטטים, שחייה, או כל דבר אחר..) תודה מראש

25/05/2015 | 09:35 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך . לאחר ניתוח חזרה לפעילות רגילה בהדרגתיות לאחר 6 שבועות אפשר לעשות תרגילים ללא העלאת הלחץ התוך בטני

25/05/2015 | 16:10 | מאת:

ולפני הניתוח, יש תרגילים שאפשר לעשות?

מנהל פורום כירורגיה