הסרת ציסטה גדולה מזנב הלבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/04/2015 | 20:57 | מאת: מודאגת

שלום בת29.יש לי ציסטה גדולה מאד (9 ס"N) צמודה לזנב הלבלב. אני אמורה לעבור כריתה של הציסטה. היכן אוכל למצוא רשימה של כירורגים שמתמחים בניתוחים כאלה? האם בכלל נעשים ניתוחים כאלה בארץ?(יש מרכז מסוים?) אובדת עצות.הבנתי שניתוח מסובך ואני רוצה לדעת מי באמת מתעסק בזה בארץ. אשמח להמלצות תודה

19/04/2015 | 12:24 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך בכל מרכז רפואי במחלקה כירורגית יש מומחה לניתוחי לבלב

24/04/2015 | 21:48 | מאת: מודאגת

האם אפשר לקבל רשימה של רופאים מומחים לכירורגיית לבלב? חיפשתי באתרים שונים של בתי חולים אבל עדיין לא מצאתי רשימה ספציפי,רק מס' מצומצם מאד של רופאים .

מנהל פורום כירורגיה