בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/04/2015 | 21:22 | מאת: שלומי

לאחר ניתוח בקע כלוא מתאריך ספטמבר 2014 חזרתי להתאמן לפני כחודש בחדר כושר לאט לאט וכרגע אני רוצה לעלות שלב באימון ולעבור לתוכנית אימונים שנקראת a b במידה ואני עובר לתוכנית ומעלת את דרגת הקושי כמובו לאט לאט במשקל יש סיכוי שהבקע יחזור עם מדובר בניתוח בשיטה הרגילה ששם שמו לי רשת לתיקון הבקע? מה הסיכוי של הבקע להתפרצות חוזרת? לפעמים מרגיש כאבם באזור האשך השמאלי לא רציני ממש..ששם דרך אגב יש הידרוצילה

16/04/2015 | 08:53 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום שלומי הסיכון שהבקע יחזור לא שייך לפעילות הגופנית - כעת . רצוי לחזור בהדרגה

מנהל פורום כירורגיה