בעיה לאבחן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/04/2015 | 22:43 | מאת: נגה

שלום רב ביתי בת ה24 סובלת מזה כ4 ימים מבקאות, חולשה, חום גבוה וכאבי בטן. אתמול הופנתה על ידי רופא המשפחה למיון מאחר ובלחיצה נמצא כאב בצד ימין למטה ונוקשות. בדיקות הדם מראות על דלקת. בבדיקת אולטראסאונד וסי.טי בטן לא נמצא דבר ולכן היא נשלחה הביתה ללא תרופה היום עדיין לא חשה בטוב באם המצב ממשיך- מה האופציות העומדות לפנינו מה עלינו לעשות? תודה מראש

16/04/2015 | 08:49 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום נגה אין אופציות. באם לא משתפר - לחזור למיון . [ לאחרונה מסתובב וירוס שגורם לכאבי בטן ]

מנהל פורום כירורגיה