סינוס פילונידלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/04/2015 | 20:44 | מאת: טלי

אני עוברת כרגע טיפולי הפריה ובכל חודש של לקיחת הורמונים יש לי אדמומיות, נפיחות וכאבים מטורפים בעצם הזנב עד כדי כך שאני לא יכולה לשבת, לא יכולה לנהוג, לא יכולה לשכב על הגב ולא יכולה ללכת. בפעמים הראשונות קיבלתי אנטיביוטיקה לבליעה וזה הוריד מהנפיחות. לפני כחודש קיבלתי אנטביוטיקה אך הפעם זה לא עזר ורק החמיר מרגע לרגע קיבלתי הפניה למיון ושם פתחו לי וניקזו את המוגלה (שחייבת לציין, זו היתה חוויה מאוד טראומטית בשבילי) אך אחרי זה בהחלט היתה הקלה מאוד גדולה. אמרו לי שבעוד כחודשיים שלוש אצטרך לעבור ניתוח להסרת הצ'יסטה. כרגע אני שוב לוקחת הורמונים וזה שוב בא לבקר אותי (עבר רק חודש) כרגע זה נמצא במצב התחלתי (עדיין יכולה לשבת) מה לעשות? שוב פעם למיון לעבור את הסיוט הכואב הזה? שמעתי מכמה אנשים שסובלים מזה שסינטומיצין עוזר להוציא את המוגלה, האם זה נכון? ואם כן, כמה פעמים ביום אפשר לשים את המשחה? האם כדאי לנסות שוב אנטיביוטיקה? אשמח לתשובה מהירה, אני מפחדת שזה יגיע שוב למצב שהייתי בו לפני חודש וגם ככה אני בטיפולי פוריות וכל התהליך הזה לא פשוט. תודה וחג שמח

10/04/2015 | 16:39 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום טלי . קשה לתת עצה במצב הזה מבלי לראות את המקום . גשי למרפאה כירורגית לבדיקה

מנהל פורום כירורגיה