קיצור כיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/03/2015 | 07:00 | מאת: קריסטינה סקובלו

קוראים לי קריסטינה אני שוקלת 100 קילו ואני רוצה לעשות כיצור כיבה ! אני נימצאת כיום ב קופת חולים מכבי , הגובה שלי 166 ! שמעתי ש צריך להיות בערך 120 קילו בישביל להיקבל את הטיפול עם הטבעת (כיצור כיבה ) אודה לך עם תעזור לי !!! אם לא תפנה אותי בבקשה למישהוא שידע לתת לי הסבר בתודה מראש ! קריסטינה סקובלו

25/03/2015 | 08:13 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום כריסטינה יש קריטריונים נוספים לקבלת אישור לניתוח מלבד המשקל . פני למרפאה כירורגית באזור מגורייך ושם ידריכו אותך .

מנהל פורום כירורגיה