דימום רקטלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/03/2015 | 14:07 | מאת: נעם

שלום רב דוקטור. נשלחתי בעקבות דם בצואה לכירורג. הכרורג ביצע בדיה רקטלית אנסקופיה. לאחר הבדיקה אמר שיש אודם ושריטות בכניסה לחלחולת , לא נמושו גושיםף טחורים דרגה 12 , צואה אבנית . אני סובלת מעצירות. האם התשובה יכולה לתת מענה לדמום בצואה? בגלל הצואה האבנית? נשלחתי לבדיקת רטקוסקופיה. מה אומר האבחון?? האם יש קשר בין האבחון לדם בצואה? תודה.

12/03/2015 | 11:54 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום נעם טחורים , שריטות - כל אלה יכולים לגרום לדימום חשוב מאוד שתהייה לך צואה רכה

מנהל פורום כירורגיה