חתך שנפתח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/02/2015 | 15:35 | מאת: אביחי

שלום ד"ר ספוליאנסקי נחתכתי ביום רביעי שעבר מזכוכית ונהיה לי חתך עמוק שאותו במיון תפרו ב 4 תפרים ואמרו לי לחזור ולהוריד אחרי 10 ימים. טסתי ביום שישי ואחרי התייעצות עם רופא הוא אמר שאין בעיה להוריד את התפר ביום חמישי כ 8 ימים אחרי שנחתכתי.. החתך כיוון שהיה עמוק לא התאחה עד הסוף ונפתח לי. יש לציין שלא יוצא לי דם וחלק מהחתך התאחה ( בקצה השמאלי ) אך זה נראה לא טוב והוא פתוח בערך 4מ"מ ובעומק 1-2 מ"מ חשוף אני מפחד שזה יזדהם או שיפתח לגמרי ואני לא יודע מה לעשות כי אני בחו"ל כאמור יש תחבושת שנקרת הידרוקול האם היא טובה לשים אותה? יש לך איזשהיא המלצה אחרת שתוכל לתת לי שאצליח לסגור ולאחות את הפצע עצמאית מבלי ללכת כאן למיון. כי גם שם ספק אם הם יכולים לעשות משהו כמו כן האם אני יכול או צריך לשטוף את המקום? עם סבון או בלי? כל פורום רושם משהו אחר לגבי זה תודה רבה ושבת שלום

01/03/2015 | 17:46 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אביחי הידרוקול חבישה טובה . באם אתה משתמש בה השאר אותה ל3 ימים מבלי להחליף

מנהל פורום כירורגיה