פוליפ באנטרום

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/02/2015 | 16:15 | מאת: אביבה

שלום רב, מתכוונת לעבור ניתוח שרוול ולכן הופניתי לגסטרוסקופיה. נמצא "פוליפ ססילי 15 מ"מ עם central umbilication מתאים לליומיומה". הרופא שביצע את הבדיקה אמר שזה נדיר וצריך להוציא את הפוליפ אחרת יגדל ויתחיל לדמם. וזה אמור לסבך את הניתוח (שרוול). ממתינה לתוצאות של ביופסיה בקוצר רוח. האם חייבים להוציא את הפוליפ? האם זה יכול ליות תוך כדי ניתוח שרוול? הרי בניתוח שרוול מסירים חלק מהקיבה. תודה מראש

19/02/2015 | 09:14 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אביבה מאןד רצוי להוציאו בניתוח שרוול באם הוא נמצא באנטרום לא מגיעים אליו .

מנהל פורום כירורגיה