פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/02/2015 | 13:39 | מאת: avi

רציתי לדעת בחודש האחרון התחיל לי שיעול כרוני שברגע שאני משתעל אני מרגיש לחץ ליד הפיסורה בפי הטבעת רציתי לדעת אם זה טבעי ואם זה לא יכול לגרום לנזק כמו צניחת רקטום בגלל שזה שיעול כרוני ועוד שאלה האם צניחת רקטום בשלבים הראשוניים שלה אם יש תסמינים ואיך אפשר לבדוק את זה האם בבדיקה פשוטה של הסתכלות בפי הטבעת והאם צניחת רקטום קורה אצל צעירים בגיל 25 תודה רבה

19/02/2015 | 09:18 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אבי הגדלת לחץ תוך בטני [ שיעול] גורם ללחץ לכל אורך המעי כך שחשים בו גם באזור הרקטלי ובאם יש פיסורה היא מורגשת . צניחת רקטום בגיל צעיר מאוד נדירה ובשלבים הראשונים אינה מורגשת וקשה לאבחנה

מנהל פורום כירורגיה