בדיקות ממוגרפיה וסונר שד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/01/2015 | 22:53 | מאת: דבי

ברצוני לשאול על סבתי. תוצאות הבדיקה:בבדיקת ממוגרפיה צד שמאל. מבנה רקמת השד הוא בחלקו פיברוגלנדולרי ובחלקו שומני גושים ברקמה הרכה גוש אחד 0.7 ס"מ וחלק חיצוני מרכזי- om בגבול ספקולרי.4c:birazf ממצא חריג- ייתכן שאתי. לא נראו הסתיידויות פתולוגיות רקמה פירוגלנדולרית- תקינה צל העור והפטמה תקינים רושם: גוש כמתואר 4c-birads ממצא חריג ייתכן שאתי בבדיקת סונר תבנית סונוגרפית תקינה גושים סולדים למטה בשעה 14-15 כ4 סמ מהפטמה הודגם גוש בגודל 0.60 סמ בלתי סדיר לא מוגדר. 4c-birads ממצא חריג ייתכן שאתי בית שחי תקין. צד ימין- בממוגרפיה: בלוטת לימפה אינטרממרית תקינה לא נראו הסתיידות פתולוגיות צל העור והפטמה תקינים . רושם ללא ממצא חריג בבדיקה. 4c-birads בדיקה תקינה. בבדיקת סונר us ממצאים אחרים שעה 10 הודגמה בלוטה אינטרממרית בקוטר 0.4 סמ birads ממצא שפיר לא הודגם כל גוש סולידי או ציסטי בית שחי תקין. רןשם כמתואר. Birads מצצא

29/01/2015 | 09:19 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום דבי הגוש בשד שמאל חשוד - יש צורך להוציאו ולבודקו

29/01/2015 | 18:48 | מאת: דבי

שלום ותודה על התשובה. מה אומרת התשובה ממצא חריג ייתכן שאתי? מה הכוונה אתי? תודה רבה

02/02/2015 | 09:47 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום דבי יש לשלול גידול סרטני

מנהל פורום כירורגיה