תפרים שנתקעו מתחת לעור.

דיון מתוך פורום  כירורגיה

13/01/2015 | 13:23 | מאת: דני

שלום ד"ר, נחתכתי בגב כף הרגל בצד ימין ברגל ימין של רגלי ותפרו את הפציעה, לאחר שעברו 14 יום התעצלתי ללכת לקופת חולים והורדתי בעצמי את התפרים. גזרתי את התפרים לא בצורה הכי מקובלת ולא הקפדתי שזה יהיה כמו שצריך ואני חושש שהשארתי חלק מהחוטים תקועים מתחת לעור. האם זה אפשרי להוציא אותם לאחר שהפצע נאטם? האם הם יצאו מתישהו או שהם יהיו תקועים שם לנצח? זה חוטים שלא נמסים, חוטים בצבע כחול. אשמח לקבל תשובה, תודה רבה ד"ר.

13/01/2015 | 16:42 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום דני גש למרפאה בה נותחתה יתכן ויצליחו להוציא התפרים . לא נורא באם הם נשארים אבל רצוי להוציא

מנהל פורום כירורגיה