שינוי בהתנהגות לאחר ניתוח אבצס במוח.

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/12/2014 | 02:43 | מאת: בילי

בקצרה... לחברתי מזה מספר שנים היה ניתוח בשל אבצס במוח והיא הייתה כמעט במצב מוות. כבר שנה שאנחנו מדברים על ילדים וחתונה וגם בימים האחרונים שלה בבית החולים היא הייתה באותו ראש ולא מאמינה כלל בשם. יומיים לאחר שהשתחררה היא פתאום אומרת שהיא רוצה להתחזק, שלא בא לה ילדים וחתונה שבשבילה כל מי שהיא מכירה זה משפחה ובנוגע אלי אני החבר שהיה איתה ופשוט חשוב לה ואכפת לה ממני. מבחינתה היא בסדר גמור אבל לא צריך להיות גאון בכדי לראות שחל פה שינוי מקצה לקצה. האם מה שיש לה זה אחת מהסיבוכים או שהיא באמת בסדר כפי שהיא טוענת? תודה.

21/12/2014 | 10:18 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום בילי . אכן זו שאלה . אין לי תשובה לכך רצוי להתיעץ עם הרופאים במחלקה

מנהל פורום כירורגיה