גוש באזור הקרסול

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/12/2014 | 05:29 | מאת: אחת

שלום, בשבועות האחרונים, כאשר אני ממששת את אזור הקרסול אני חשה בגוש שגודלו כ-1 ס"מ. הוא לא בולט מעל העור. לפני מספר שבועות קיבלתי מכה באזור אך לא יודעת האם יש קשר לגוש והאם המכה בכלל היתה באותו נקודה. לרקע כללי, אני בת 32 בריאה יחסית. מה זה יכול להיות? ועוד שאלה:לפני 5 ימים נפל לי על כף הרגל חלק של מדפסת גדולה. נוצר שטף דם פנימי גדול, ו-4 חתכים. שניים קטנים שדי התאחו ושניים מעט גדולים יותר שעדיין יש אודם מסביבם אך נראה שהמצב משתפר. מנסה לשמור על האזור נקי וחבוש בפלסתרים. האם יש מה לדאוג אם לפני שנתיים וחצי קיבלתי חיסון DTAP או TDAP?

16/12/2014 | 15:47 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך רצוי שתלכי להבדק . לאוג אין צורך אבל יתכן ויהייה צורך באנטיביוטיקה

מנהל פורום כירורגיה