בדיקות u.s של מפשעה שמאלית

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/12/2014 | 15:58 | מאת: מירב

שלום, לפני כחודש התחילו לי כאבים במפשעה השמאלית הלכתי לאורטופד שהפנה אותי לאולטראסאנד רקמות רכות הממצאים העלו כפי שהרופא הבודק רשם  ככל הנראה בקע מפשעתי גולש 0.7 סמ ברוחבו בעת ולסלבה. מה זה אומר? (רק עוד שבועיים הרופא המפנה יכול לקבל אותי ) אני עובדת כמדריכת תנועה לגיל הרך ,האם אני יכולה להמשיך לעסוק בספורט או שאני עושה לעצמי נזק

07/12/2014 | 11:50 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

לון מירב מדובר בבקע [ קילה ] במפשעה . הטיפול - ניתוח . עד אז את יכולה לעשות הכל

מנהל פורום כירורגיה