שלום נחתכתי היום תוך כדי קילוף תפוח אדמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

05/12/2014 | 14:41 | מאת: שיר

הקולפן חתך לי קטע מהציפורן יצא לי דם ניקיתי עם מים לאחר מכן שמתי פלסטר אח"כ החלפתי עם פולידין ואח:,כ שוב שמתי משחה אנטיביוטית. לא הורדתי את הציפורם שנשברה מכיוון שהיא מחוברת קצת לבשר אני מחכה שייפול לבד . שאלתי היא האם עליי לעשות חיסון טטנוס החיסון נאחרון היה בטירונות בשנת 2003 והאם עליי לגזור את החתיכה שעומדת ליפול

07/12/2014 | 10:25 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום שיר כן יש צורך בחיסון . כמו כן רצוי שתבדק עי רופא

07/12/2014 | 15:09 | מאת: שיר

לי כאבים בכתף מהחיסון זה נורמלי החיסון נקרא אימווקס. ובקשר לפצע זה נראה טוב החתיכת ציפורת גזרתי אותה זא חתיכה ממש קטנה שמתי משחה אנטיביוטית

מנהל פורום כירורגיה