כאבי בפי הטבעת.

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/11/2014 | 22:39 | מאת: לנה

שלום רב, אני בת 19, ברקע עם סוכרת נעורים-מזה עשר שנים,pcos.תת פעילות בלוטת התריס-השימוטו. *כשהייתי קטנה סבלתי מספר פעמים מפיסורה. וכרגע יש לי שוב סדק בפי הטבעת. לא הלכתי לרופא בגלל זה. אך זה גורם לי לאי נוחות. וזה נשנה כל פעם. מה אפשר לעשות? יש איזשהן תרופות ליטול ללא מרשם רופא ? האם מחייב בדיקת רופא?האם ייתכן שנובע כתוצאה מחוסר איזון של הסוכרת? תודה מראש! לנה.

27/11/2014 | 11:18 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לנה אחד הדברים החשובים בטיפול בפיסורה הוא צואה רכה או שתשתמשי במרככי צואה או שתאכלי יותר סיבים כמו כן אמבטיות . רצוי שתבדקי

מנהל פורום כירורגיה