המטומה בשק האשכים לאחר ניתוח בקע בשיטה הפתוחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/11/2014 | 10:53 | מאת: יוסי

שלום רב, לאחר ניתוח בקע דו מפשעתי היה לי המטומה ושק האשכים גדל לממדים ענקיים. לאחר שבועיים הכל חזר כשהיה למעט ביצה ימנית שלא יורדת עד למטה בשק האשכים. נראה כאילו יש שם עוד קצת נפיחות והביצה מחוברת לאיזה גוש בשר המונע ממנה שחרור. המנתח ניסה לשחרר את הביצה ללא הצלחה אבל הוא אמר שהיא כמעט למטה וזה יסתדר עם הזמן. משום מה כל השאלות שלי ברחו לי מהראש כשהייתי אצל הרופא! האם אפשר לקבל הסבר קצר מה קורה שם? האם זה קשור לצינור הזרע? מהו גוש הבשר הזה והאם אכן זה באמת יעלם מתישהו? ממש תודה רבה, אתם כל כך עוזרים!

27/11/2014 | 11:24 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום יוסי . המצב ישתפר . בתיקון הזיזו את חבל הזרע כך שהאשך נמשך כלפי מעלה . בעוד מספר חודשים יחזןר למקומו . הגוש שאתה מרגיש קרוב לודאי הנפיחות מעל הרשת גם זה מסתדר

מנהל פורום כירורגיה