גולה פנימית באזור המפשעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/11/2014 | 16:14 | מאת: י ב

יש לי גולה פנימית מחשידה ומעוררת חשש באזור המפשעה הימנית. היא נמצאת בדיוק בחיבור בין האשכים לירך רגל ימין, אין באזור תסמינים הנראים עין, רק במגע מרגישים את הגולה. אני כמעט לא מרגיש כאב באזור - רק אם לוחצים על הגולה עצמה. מה לדעתך יכול להיות הדבר? ומה הדחיפות ללכת לטיפול רפואי (היא התחילה לעורר בי חשד לפני שלושה ימים אבל יכול להיות שיש לי אותה כשבוע). תודה.

27/11/2014 | 08:25 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך ברור שיש לבדוק האזור -יכול להיות בקע ? בלוטה ? וריד ? הן בדיקה ידנית והו סונר

מנהל פורום כירורגיה