ניתוח בקע דו מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/11/2014 | 20:07 | מאת: יוסי

עברתי ניתוח בקע דו מפשעתי בשיטה הפתוחה ולא בשיטה הלפרוסקופית היות והרופא הסביר לי שמעל גיל 50 יש חשש עתידי לבעיות ערמונית והניתוח הלפרוסקופי עם הרשת לרוחב כל הבטן יפריע לטיפול. אני מבין שנושא זה נתון במחלוקת. מה דעתכם בנידון? אודה מאוד לתשובתכם.

18/11/2014 | 09:06 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום יוסי אתה כבר אחרי אז מה זה משנה . בכל אופן היום הנטיה לניתוח תיקון בקע הוא לחזור לשיטה הפתוחה . במיוחד אצל גברים . פחותפגיעה בחבל הזרע . פחות סיבוך לניתוח ערמונית במידה ויהייה צורך . פחות ארועים של בקע חוזר

מנהל פורום כירורגיה