בקע טבורי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/10/2014 | 14:13 | מאת: מור

שלום וברכה בעלי היה אצל כירורג לפני כשנה בגלל נפיחות בטבור הרופא אמר שאם זה לא מציק אז שישאר כך לפני כשבועיים החלו כאבים חזקים ואדמומיות בטבור הופננו למרפאות בי"ח הדסה אבל התורים למרפאות רק בעוד כחודש וחצי מה האפשרויות שעומדות לפני?? האם המצב דחוף (אדמומיות וכאבים) ולקחת כדורים לכאבים או שעדיף להגיע למיון בי"ח תודה מור

30/10/2014 | 09:45 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

לום מור בשלב ראשון פנו לרופא המשפחה לאחר בדיקתו - או הפניה למיון או טיפול תרופתי

מנהל פורום כירורגיה