US אשכים ומפשעות

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/10/2014 | 17:38 | מאת: רות

ברצוני להתייעץ בנוגע לממצא של 2 US 1. US אשכים משמאל הודגם ראש האיפידידימיס מגושם ובמרקם בלתי אחיד, נוזל חריג סביב האשך וורידים מפותלים המתרחבים מ- 2 מ"מ לכדי 4 מ"מ בזמן ולסלבה עם היפוך זרימה - הידרוצלה ווריקוצלה משמאל . 2. US מפשעות במפשע שמאלית הודגם מבנה אקוגני סולידי ללא וסקולריזציה חריגה הבולט לכדי 1.7X1.2 ס"מ בזמן ולסלסבה - בקע במפשעה שמאלית המכיל שומן האם הממצאים דורשים המשך טיפול אצל כירורג או אורולוג. אשמח לקבל הסבר על הממצאים האלו. הבירורים האלה באו בעקבות כאבים חזקים מאד באשכים. אודה על התייחסות על מנת שנוכל להבין את המצב והאם מתבקש המשך טיפול דחוף?

30/10/2014 | 09:47 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום רות הטיפול הוא ניתוחי גם כירורג וגם אורולוג יודעים לנתח את הבקע עם הוריקוצללה

מנהל פורום כירורגיה