בירור כאבים בצלעות

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/10/2014 | 22:32 | מאת: לי

שלום רב, מזה כשלוש שנים שאני סובלת מכאבים בצלעות, במהלך הזמן הכאבים חלפו ולאחרונה חזרו שוב. בצילום רנטגן לא נמצא שבר ורופאת משפחה ואורטופד טענו שכנראה מדובר בדלקת בעצב/גיד בין הצלעות. (לפי אבחנה של אורטופד - suspect intercostal neuralgia) רציתי לדעת מה אפשר לעשות בעניין ואיך לטפל בכאבים המטרידים? בנוסף האורטופד המליץ על פניה לכירורג מומחה צלעות ולא מצאתי כזה, למי עליי לפנות להמשך בירור? תודה

19/10/2014 | 12:22 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לי פני למרפאת כירורגיה חזה . בנתיים הליכה מרובה וכדורים

מנהל פורום כירורגיה