ציפורן שבורה מהאמצע

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/09/2014 | 16:52 | מאת: עדן

שלום! שמתי לב בימים האחרונים שהציפורן בבוהן שלי שבורה באמצע(שבורה לחצי) , לפי מה שאני רואה הציפורן לא עומדת לצאת או משהו ואין שום כאב ,רק רואים שהיא שבורה לחצי. מה אני צריכה לעשות?האם אני אצטרך להוציא את הציפורן למרות שלא רואים שהיא עומדת לצאת או פשוט להשאיר אותה ככה ? תודה וחג שמח !

24/09/2014 | 09:10 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום עדן במידה והחלק של הציפורן קרוב יגדל ויעלה על החלק הרחוק יהייה צורך להוציא הציפורן . במידה ושני החלקים יגדלו - אין צורך לעשות דבר

מנהל פורום כירורגיה