זמן ההחלמה הדרוש לאחר ניתוח להסרת תוספתן לאפארוסקו

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/08/2014 | 18:25 | מאת: עידן צולר

עברתי את הניתוח בשיטה של החדרת מצלמה ו3 חתכים. עברתי אותו ב15.9 עכשיו יש לי מבחן כושר ב1.9 ספורטאי ( ריצה של 150 מ' ב35 שניות עוצר במקום ומייד מתחיל 45 שניות הליכה ל50 מטר וכך חוזר על עצמו עשרים פעם.) זה יוצא נטו ריצה 3 ק"מ והליכה ק"מ בודד . האם אני יוכל לבצע אותו לאחר שעברו שבעה עשר ימים מהניתוח?

21/08/2014 | 10:27 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום עידן מוקדם מידי בכל אופן כל פעילות גופנית יש לעשות בהדרגה

21/08/2014 | 12:07 | מאת: עידן צולר

אז מתי כן אוכל לבצע את הריצה הזאת שציינתי משהו משוער של כחודש מהניתוח יהיה ניתן או יותר ? ומה לגבי כניסה לים\בריכה. האם ניתן כעבור חודש מיום הניתוח?

מנהל פורום כירורגיה