בדיקת שד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/08/2014 | 08:12 | מאת: זיו

שלום רב! בת 34, אחרי 3 לידות, הפסקתי להניק לפני 3 שנים. עקב הפרשות מהשד פניתי לבדיקה לכירורג שד. אחרי הבדיקה נאמר לי שמצד אחד יש גרגורים ומצד שני נימושו גושים. הרופאה לא רצתה לתת הסבר כלשהו והפנתה אותי לממוגרפיה ואולטרסאונד. התור הקרוב לשתי הבדיקות רק בעוד חודש. אני מאוד נלחצת, האם יש סיבה לדאגה וללחץ? האם כדאי בינתיים לפנות לעוד חוות דעת? בתודה מראש

14/08/2014 | 16:59 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום זיו אפשר בנתיים לשלוח את ההפרשה לבדיקה ציטולוגית . כמו כן לבקש מהמכון שבמידה ומתפנה מקום שיודיעו לך על כך

מנהל פורום כירורגיה