כאבים ללא אבחנה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/08/2014 | 16:40 | מאת: גלית91

ומיים החלו דימומים ללא הפסקה חשוב לציין שבמהלך הווסת הדימומים מחצית מאלו, והופיעו 10 ימים לאחר סיום הווסת החודשית. אני נוטלת גלולות פמינט במשך 5 שנים לא פספסתי לעולם כדור תמיד לוקחת באותה שעה והווסת שלי מאוד סדירה ומדוייקת. הדימומים החלו עם כאב שמקרין לירך ימין כאבים שאני צולעת בהליכה, הכאבים הם בבטן צד ימין התחתונה ומלווים בהקאות. הגעתי למיון "אסף הרופא" ביום שבת שבוע שעבר החליטו לאשפז אותי מחשש לתסביב שחלתי. עברתי ניתוח לפרוסקופיה בניתוח לא היה כלום מלבד ציסטה בשחלה הימינית שלדברי המנתח לא היה צריך להוציא אותה משום שהיא ממש קטנה והשחלות והרחם תקינות לחלוטין. שוחררתי הביתה יום לאחר הניתוח עם אותם הכאבים בדיוק רק שנוספו כאבים חדשים מהניתוח ומההרדמה עצמה. לאחר כיומיים הלכתי לכירורג בכללית שהיה ממש בהלם ששוחררתי ללא הבחנה ולא מבינים מהיכן הכאב נובע. הוא הפנה אותי שוב למיון אסף הרופא בחשד לabsess באגן הקטן או בכליות. שם שוב עשו לי בדיקה גניקולוגית ושללו זאת (בבדיקה היה ניתן לראות שאין דימום מהרחם). עשיתי בדיקת שתן בסטיק שכמובן בבדיקה השתן היה עם דם (שבדר"כ לא ניתן לאבחן בגלל הדם) וקבעו שיש לי דלקת בשלפוחית השתן מה שאני לא מבינה איך יש לי דלקת אם הדימום הוא כמו בווסת וגרוע ממנה, ואין לי כאבים ודימום בעת מתן שתן אלה כל הזמן ואין לי דחיפות לשירותים כמו שיש בדר"כ בדלקות בשתן !!! בכלל לא התייחסו לאבחנת הכירורג ולא בדקו לי שום דבר בתוך הבטן! שיחררו אותי שוב הביתה עם אנטיביוטיקה ציפרודקס . אני נוטלת את האנטיביוטיקה כבר 72 שעות ואין שיפור הכאב אותו כאב ואפילו החריף. כאבים שאני נושמת בצד ימין בין הצד לגב (מהכלייה הימינית) ומשם היישר למטה עד לירך חשוב לציין שהכאבים הם רק בלילה והם מלווים לעיתים בחום 38.5 והם מגיעים תוך כדי שכיבה ממשוכת או ישיבה ממשוכת. אתמול שוב איבדתי הכרה ואני לוקחת אופטלגין בערך 4 פעמים ביום וגם אז הכאב פוחת אך עדיין מאוד כואב! אני כבר מייואשת לא יודעת מה לעשות הכאבים האלו לא עוזבים אותי בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09/08/2014 | 17:05 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום גלית בודאי שאי אפשר לתת אבחנה דרך המייל . בכל אופן הכיר שבדק אותך צודק . עלייך לפנות לחדר מיון להתאשפז ולברר מה המקור של הכאב והגימום

09/08/2014 | 18:25 | מאת: גלית91

היי ד"ר קודם תודה על תשומת ליבך. התאשפזתי כפי שרש

מנהל פורום כירורגיה