גוש קטן באגודל

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/07/2014 | 07:45 | מאת: dana

שלום, בת 32 בריאה בדר"כ. לפני כשבועיים גיליתי גוש קטן בפרק האגודל בחלק החיצוני. קבעו לי תור לאולטראסאונד ולאחריו כירורג. אתמול החלו לי כאבים באצבע (דרגה 6 בערך) כך שקשה לי לכופף את האצבע. אבל גם במנוחה. האם זה מצריך פנייה דחופה או להמתין לעוד 3 שבועות לאולטראסאונד? תודה.

28/07/2014 | 20:32 | מאת: dana

רוצה להוסיף שהופיעה אדמומיות והכאבים הופכים בלתי נסבלים. הקושי בתנועה גובר וכך גם הנפיחות.

30/07/2014 | 12:40 | מאת: דנה

14/08/2014 | 16:55 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום דנה . יתכן ומדובר בציסטה של גנגליון . עד לבדיקת האולטראסאונד קיבעי תור לאורטופד כף יד

מנהל פורום כירורגיה