גנגליון

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/07/2014 | 01:36 | מאת: אני

שלום רב, לפני שנתיים הופיעה לי מן בלוטה בכף הרגל, במקום שאמור להיות אמצע הקשת, רק שיש לי פלטפוס אז אין לי קשת. עשיתי המון בדיקות וטיפולים והלכתי לרופאים רבים, ואף אחד פשוט לא ידעו מה זה, ובצילומים הכל היה תקין. כאמור, שום דבר גם לא עזר. שבוע שעבר הלכתי לעשות מדרסים, והאיש שלקח את המידות אמר שזה גנגליון. השאלה שלי היא מי מאבחן גנגליון- כירורג או אורטופד? ומי יכול לטפל בזה הכי טוב? כירורג/אורטופד/פודיאטור? (קראתי שאפשר להוציא את זה עם מחט או משהו כזה..) תודה מראש, אני

22/07/2014 | 17:48 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

לום לך אורטופד מטפל בבעיה זו אבל קודם רצויה בדיקת אולטראסאונד

מנהל פורום כירורגיה