הזעת יתר

דיון מתוך פורום  כירורגיה

13/07/2014 | 21:30 | מאת: מוטי אפנג'ר

בשנת 1996 ביצעתי ניתוח להזעת יתר בבית השחי לאחר הזעת יתר בכפות הידיים והפנים. לאחר הניתוח המצב הורע וההזעה עברה לכל חלקי הגוף מהראש ועד כפות הרגליים, כיום אני במצע שאיני יכול לצאת החוצה או לשבת במקום ללא מזגן עקב התחלת הזעה מידית, הגעתי למצב שאני מחליף חולצות מס' פעמים ביום, אני לא מסוגל לבצע פעילות גופנית בימי הקיף כי בעקבות פעילות זו אני פשוט נוטף זיעה מכל הגוף. המצב אנוש אני אובד עצות זקוק לעזרה באופן מיידי.

14/07/2014 | 20:14 | מאת: איילה

יש פתרונות מקומיים שיכולים להקל. לא יודעת אם ניסית טיפול בצמחי מרפא אבל מרווה ידועה כבעלת השפעה חיובית מאוד על התופעה של הזעת יתר (מרווה היא מייבשת). יש כמוסות שניתן לקנות בבית מרקחת ושמן תמצית עליי מרווה . חפש גם בגוגל את השילוב של מרווה וזיעת יתר, יש כמה כתבות בנושא.

16/07/2014 | 00:22 | מאת: יונתן

כמו שאיילה כתבה, מרווה זה צמח שמייבש ולכן מאוד מועיל במקרה שלך. ואם כבר לוקחים עלי מרווה, אז עדיף לקחת מרוכזים, בתור תוסף (אני מכיר את של סולגאר). ואגב, זה שערורייתי לדעתי שהניתוח הזה לא ידוע כניתוח שיש בו תופעות לוואי נוראית!!! חייבים להביא לידיעת הציבור ולספר על כך

מנהל פורום כירורגיה