כאבים במפשעה ובשק האשכים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/04/2014 | 19:04 | מאת: נתנאל

שלום, מזה חודשיים ויותר יש לי כאבים במפשעה ובשק האשכים הכאב הוא כאב שבא בגלים עובר וחוזר, מאט לאט אני שומע קליק במפשעה בהליכה בנוסף יש לי גם כאב בשק האשכים/ אשך שמאל קשה להצביע איפה בדיוק. בדק אותי אורולוג ואמר שהכל תקין חוץ מוריקוצלה קלה בצד שמאל, עשיתי גם אולטראסאונד וגם הכל תקין אך הכאב עדיין ישנו. איני יודע מה מקור הכאב אך אני מודאג ובעוד 10 ימים יש לי כירורג, יש סיכוי שיש לי הרניה שבאולטראסאונד לא מצאו אותו והאם כאבים בגב התחתון יכולים להקרין לאזור המפשעה?

19/04/2014 | 21:56 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום נתנאל . גם וגם . באולטראסאונד לא תמיד רואים בקע . וכן כאבים באזור יכולים להגיע מהגב . פנה לבדיקה גם לרופא אורטופד

מנהל פורום כירורגיה