ניתוח בקע טבורי..

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/04/2014 | 22:20 | מאת: תומר

שלום.. לפני חודשיים וחצי עברתי ניתוח לתיקון בקע טבורי (בשיטה הישנה, לא לפרוסקופית, שמו לי רשת). הייתי בביקורת לפני כחודש והיה לי מקשה בכל אזור הניתוח, הרופא אמר לי שזה ייעלם לגמרי בהמשך.. כיום זה נותר באותו מצב, כל הטבור (ומסביבו) נשאר נוקשה.. שאלתי היא האם מדובר ברשת והרופא טעה? או שזה באמת עתיד להיעלם בהמשך? עוד שתי שאלות ברשותך: 1) האם האזור הנוקשה צריך להיות סימטרי או שלא מחייב? 2) היום השתוללתי קצת במעיין (דחפתי חברים הרמתי אנשים מתוך המים וכו'..), עכשיו קצת כואב לי באזור, האם יש סיכוי לבעיה כלשהי? ומתי כבר אני אוכל לחזור להתאמן כמו בנאדם רגיל? אשמח לעזרה, תודה מראש על כל התשובות וחג שמח ! :)

19/04/2014 | 21:54 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום תומר עדיין מוקדם להשתולל . האזור הנוקשה יתרכך עם הזמן בעוד כחודש לערך . הוא לא סימטרי . לחזור לפעילות רגילה בהדרגתיות 6 שבועות לאחר הניתוח

20/04/2014 | 13:26 | מאת: תומר

מנהל פורום כירורגיה