שערה הפוכה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

12/04/2014 | 18:17 | מאת: פוצי

שלום בני בן 16 עבר ביום שני ניתוח שבו הוציאו את הנגע ע"י שני חורים בישבן עשינו חבישות עם פד וזלין בכניסה של כל חור וחבישה שלהם . עכשיו אנחנו בשלב של הכנסת פד silvercel מחור אחד דרך התעלה שיצא מהחור השני להחלמת הפצע הפתוח . זה טיפול כואב מאוד לילד (גם לנו זה קשה מאוד לעשות את זה ) האם זה הגיוני להשתמש בפד silvercel שמתחכך בכניסה ובהוצאה ע"י המשיכה ? איך זה יעזור בהחלמת הפצע עם הטיפול הזה ? לא ניתן פשוט לתת לפצע להסגר בלי הטיפול הקשה הזה ? תודה רבה מראש

13/04/2014 | 14:13 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום פוצי אני לא משתמש בטכניקה הזו כך שרצוי שתתיעצו עם הרופא המנתח

13/04/2014 | 17:14 | מאת: פוצי

מנהל פורום כירורגיה