לאחר ניתוח בקע מפשעתי בלפרוסקופיה- אשך בצבע שחור

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/04/2014 | 12:53 | מאת: איציק

שלום עברתי אתמול ניתוח בקע לפרוסקופי, במהלך הניתוח הוחזר שק הבקע ובודד חבל הזרע והנחה רשת אנטומית גדולה על רצפת התעלה וקיבוע סביבב בסיכות.סגירת הצפק מעל הרשת בסיכות. שוחררתי באותו יום. היום יש לי נפיחות גדולה באשך והוא בצבע שחור. לא קיבלתי שום תרופות. האם זה בסדר ותוך כמה זמן אמור לעבור? האם צריך לשכב?

13/04/2014 | 14:07 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום איציק באם צבע האשך כחול או סגול קרור מקומי ותחתונים לוחצים . באם שחור פנה לבדיקה אצל הרופא המנתח

מנהל פורום כירורגיה