שרלה דחופה- עשיתי ניתוח אתמול לציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  כירורגיה

03/10/2011 | 12:08 | מאת: נוי

הציפורן החודרנית שלי הייתה בבוהן ברגל והיא הייתה משני הצדדים של אותה בוהן. והיה 2 גושי בשר בצדדים. עכשיו שהורדתי תתחבושת ראיתי שהרופא גזר לי את 2 צדדי הציפורן - הוא גזר את הצדדים של הציפורן אבל הוא לא חתך לי את הגושי בשר... הם עדיין שם. אז השאלה זה : הוא שכח להוציא אותם????? או שהם אמורים לינשור לבד עכשיו שהם לא מחוברים לציפורן?? ומה הסיכויים שזה חוזר?? הוא לא שרף לי את שורש הציפורן ..... אני מתה מפחד שזה יחזור

06/10/2011 | 09:13 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום נוי . אני מקווה שהיום כבר חלפו הכאבים והמצב השתפר . הגושים יפלו לבד .

מנהל פורום כירורגיה