מיניותו של בעלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/09/2016 | 15:22 | מאת: גברת סלאנדר

שלום אני מאוד מבולבלת לאחרונה עקב ההתנהגות של בעלי . אנחנו נשואים מעל עשור, יש לנו 2 ילדים. הוא היה מאהב די גרוע אבל הייתי ממש מאוהבת בו. בארבע שנים האחרונות הוא מאוד התרחק, עזב את המיטה המשותפת והקרבה והאינטימיות ירדו. הוא איש שיווק ומסתובב כל היום בכל הארץ, חשדתי שיש לו מאהבת והוא כמובן הכחיש אבל התנהגותו די מסגירה אותו ואת השקרים שלו ולכן אני לא מאמינה לו שהוא לא בוגד. תמיד חשדתי שהוא נמשך לגברים.... מאוד נהננו לצפות ביחד בפורנו של הומואים וטרנסיות. אבל הוא תמיד שידר לי איך הוא מעריץ ונמשך לנשים ולכן לא נתתי לזה חשיבות בחודשים האחרונים הרגשתי איך הבן אדם מתרחק ממני יותר, וכל פעם שהיה מגיע למיטה אז היה מבקש שאחבק אותו והיה מאונן לידי כשהיד שלו על הישבן שלי. ניסיתי להתעמת איתו לשאול למה הוא לא שוכב איתי אז תשובתו היתה : לא בא לי! אני רוצה שתעשי לי אוראלי ולא בא לי לחדור. זה קרה בעבר מדי פעם ולא יחסתי לזה חשיבות אבל בשנה האחרונה זה כל הזמן. ובנוסף לזה הוא מבקש שאספר לוסיפורים אירוטים. אז מצאתי שמאוד מחרמן אותו סיפורים הומואירוטים. האמת שהוא גומר רק על זה. בחודש האחרון הוא ביקש ממני שאקנה סטראפון, איבר מין גברי. אז קניתי....בשביל הסקרנות שלי. חשיבתי שהוא סוף סוף יתוודע בפני. אבל לא!!! הוא לא חודר אלי בכלל ואני חודרת אליו אנלית והוא מגיע לאורגזמה בחדירה. הלבשתי לו תחתוני תחרה שלי אז הוא ביקש שאדבר איתו בלשון זכר.... כמובן שהוא מכחיש על קשר להיותו הומו בסיפור ושזה רק פנטזיה. אז בגלל שהוא מכחיש כל כך את היותו הומו ניסיתי להתעמת איתו וביקשתי ממנו לעשות איתי אהבה.... אז אחרי ויכוח ארוך במיטה בו הוא התעקש לחדור מאחור ואני התעקשתי על מיסיונרי, הוא הסכים בסוף לשכב איתי בתנוחת מיסיונרית אבל הרגשתי שהוא לא מגורה... חצי זקפה והוא טען שאני רטובה. מדי והוזה לא מגרה אותו אני מרגישה שאני לא מצליחה לדבר איתו על הנושא כי הוא נאטם ומכחיש . זה מעציב אותי כי זה מרגיש לי שהוא חי בהכחשה. ואני לא מאושרת בחיים כאלה וגם הוא לא אשמח לשמוע מה אתה חושב ואם יש לך המלצה איך לגשת אליו? תודה מיואשת ביותר

שלום גברת סלאנדר, את מתארת שתי תופעות, האחת שחיקה בחיי המין שלכם (שהיא שכיחה מאוד בקרב זוגות נשואים ואינה חייבת להיות תוצאה של הומוסקסואליות בהכרח) והעדפות מיניות של בעלך, אשר לדעתך מעידות על הומוסקסואליות. אני מבין את התסכול ואת תחושת הדחייה שאת חשה, אך לדעתי את מוסיפה שמן למדורה בניסיונותייך לעמת את בעלך עם ההפרעה בתפקודו המיני והעדפותיו במין. בלי להיכנס לשאלה האם קשיים אלה מעידים על הומוסקסואליות, הבעיה כרגע היא בעיה זוגית ולכן המלצתי לך היא לדבר עם בעלך, לא עליו אלא על תסכולך שלך מהמצב, בלי "לתבוע" יחסי מין כאלה או אחרים, ולהציע לו לפנות יחד לטיפול זוגי. הגדרת הבעיה כזוגית תפחית במידה רבה את רתיעתו של בעלך ואם הוא עדיין לא יסכים לפנות יחד אתך לטיפול זוגי (הקפידי להשתמש במילה "ייעוץ" ולא "טיפול" כשאת מדברת איתו), פני את ראשונה לטיפול זוגי. מאוד שכיח שהגבר מצטרף מאוחר יותר הן משום שמתעוררת בו חרדת נטישה שמא הקשר מתפרק והן משום שפנייה כזו שלך תבהיר לו את חומרת המצב. מספר שיחות שלך עם המטפל הזוגי בהחלט תעזורנה לך להתמודד עם המצב בצורה טובה יותר ובלתי מאיימת עם בעלך. רשימה של מטפלים זוגיים מוסמכים באזור מגורייך תוכלי למצוא במנוע החיפוש של האגודה הישראלית לטיפול במשפחה: http://www.mishpaha.org.il/. אשמח להתעדכן בהתקדמות וללוות אותה בפורום זה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים