שאלה על מחקר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/08/2016 | 07:25 | מאת: פלוני אלמוני

שלום דר. באחד המאמרים שכתבת סופר על מחקר במסגרתו הראו לגברים סטרייטים הומופובים ולגברים סטרייטים שאינם הומופובים סרטים הומוסקסואליים, וההומופובים התגרו יותר מהסטרייטים בסרטון. ברצוני לשאול איך התבטא הגירוי?ואיפה אני אוכל לקרוא על מחקר זה?

https://www.homeworkmarket.com/sites/default/files/qx/15/04/24/01/adams_et_al_1996_homophobia_defense_mechs_article.pdf

26/08/2016 | 10:05 | מאת: פלוני אלמוני

דר' לא הבנתי כלום, כתוב בכתבה שגם לאלו שאינם הומופובים היה שינוי מסויים בהיקף הפין,פשוט לא משמעותי כמו להומופובים,לא הבנתי עד כמה הוא היה לא משמעותי.

שלום פלוני אלמוני, כתוב בפירוש: Only the homophobic men showed an increase in penile erection to male homosexual stimuli כלומר, רק בקרב הגברים ההומופובים (שקיבלו ציונים גבוהים בשאלון ההומופוביה) נצפתה התגברות בזקפה נוכח הגירויים (הסרטונים) ההומוסקסואליים. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים