מתלבט אם אני הומוסקסואל לטנט או חולה HOCD

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/08/2016 | 19:53 | מאת: אנונימי

שלום.כתבתי פוסט היום לפני מספר דקות אך התגובה לתשובתך לא עלתה לאתר.ובכן אני אענה לך,אני כן נמשך לבנות שאני מכיר ולבנות שאני רואה בסרטי פורנו גם וגם,בנוסף יצא לי לראות בטעות עירום באמיתי וקיבלתי זקפה שלא הצלחתי לעצור,בנוסף יש לי המון סימפטומים של HOCD שלא פירטתי עליהם,אם אתה רוצה שאני אפרט אפשר.אבל אני מבקש ממך להתייחס למה שסיפרתי לך על הגיי פורנו,האם התפיחה הקטנה הזאת אומרת משהו?אני קראתי במלא פורומים שיש סטרייטים שרואים גיי פורנו להנאתם ובנוסף זה כלום לעומת הגירוי שלי מפורנו רגיל.

שלום אנונימי, במידה ואכן מדובר בהפרעה כפייתית, קיימת נטייה להיתפס לפרט כזה או אחר ובגלל אופי ההפרעה כל בדיקה ו/או תגובה תרגיע לטווח קצר אך תעורר ספקות נוספים. לא ניתן לקבוע דברים על סמך אירוע בודד ואני יכול רק לחזור על המלצתי לפנות לפסיכיאטר ולפסיכולוג מומחים לטיפול בילדים ונוער. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

16/08/2016 | 17:14 | מאת: אנונימי

תודה דר ככה חשבתי שזה היה שולי ולא אמר משהו,אך אני מלא בספקות ועשיתי היום שוב בדיקה.יש אולי מישהו ספציפי שאתה ממליץ עליו במקרה ואני אחליט באמת ללכת לטיפול?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים