אני רוצה שימשכו אלי כאישה אפילו שאני גבר...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/06/2016 | 01:44 | מאת: בן 38

עברתי כברת דרך פנימית עם עיניין המגדר שלי.. בגיל 38 זה קצת פתטי להיות הנערי-נשי... זהו, זה נגמר. אתה כבר גבר בעל כורך. ככל שמתבגרים נראים יותר ויותר גבריים.. ת'כלס אני לא חושב על המראה שלי.. ואני לא חושב על עינייני מגדר ביום -יום. *** אך ורק *** בסקס שמה אני מתמודד עם העיניין. אני רוצה שהצד השני ימשך לגוף הנשי (שאין לי).: שדיים, נרתיק, גוף חלק, שיער ארוך וכד'... זה קצת מוזר לבקש ממישהו שימשך אלי ושימשך לדברים האלו (כי אני ההיפך, קרחת, שעיר וכו' וכו') השאלה אם רק בשביל סקס זו סיבה לעשות שינוי? מצד שני, על זה מבוססת הזוגיות מבחינתי. אחרת אני יכול להימשך רומנטית לגבר או לאישה.. כל הרעיון של המשיכה רומנטית לגבר- זה רק בצורה סטרייטית (שאני האישה)... אני מצטער שאני לא קוהרנטי, אני פשוט לא יודע איך אפשר יהיה למצוא מישהו שיאהב אותי ככזה? למה שהומו ירצה מישהו כמוני? ולמה שסטרייט ירצה מישהו כמוני? אשמח לתגובתך :)

שלום לך, קודם כל, אתה מאוד קוהרנטי, ועוד בהודעה העוסקת בבלבול ולבטים. שאפו! שנית, אני חסיד גדול של המשפט "איזה הוא עשיר? השמח בחלקו", שזוכה בשנים האחרונות לחיזוק משמעותי מתחום הפסיכולוגיה החיובית: http://www.giditherapy.co.il/?p=662, המעודדת את האדם לחזק דווקא את יתרונותיו במקום לנסות לתקן את "חסרונותיו", ניסיון שסיכויי הצלחתו פחותים. באופן כללי, במצב של ספק ולבטים כדאי לזכור שלכל אופציה יש יתרונות וחסרונות ולכן הבחירה ביניהן אינה קריטית. למה שהומואים או סטרייטים ירצו מישהו כמוך? אל תחקור במופלא ממך. גם ניסיון החיים וגם סרטי הפורנו מלמדים שיש ביקוש לכל מיני גברים, נשים וגם למי שביניהם הרבה יותר ממה שניתן לצפות מהסטיריאוטיפים המקובלים לגבי מה שנחשב "גברי" ו"נשי". למשל, גברים "סטרייטים" רבים נמשכים לטראנסוווסטיטים ("מתלבש" בעגה המקומית) ורבים אחרים נמשכים לטראנס'נדרים שלא השלימו את התהליך הניתוחי (קרי, נשארו עם איבר מין גברי - ע"ע shemale באתרי פורנו). בקטע המיני לפחות, המציאות עולה על כל דמיון ואתה מציין שאתה מתמודד עם הנושא רק בסקס. מבחינה זוגית כוללת יותר, אם אתה נמשך לשני המגדרים, הרי זו ברכה: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187. לסיכום, את עיקר המאמצים הייתי משקיע בדימוי עצמי ובקבלה עצמית ובחיפוש אחר פתרונות יצירתיים שיעזרו לך למצוא גברים במגזרי יעד רלוונטיים. שני הדברים אינם פשוטים כלל ועיקר וייתכן שתזדקק לעזרה של איש מקצוע המתמחה בכך, אך בהחלט יש מקום לאופטימיות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

29/09/2016 | 17:27 | מאת: הנסיכה קאליבר

שאתה רואה סרטי סקס hiddencam וspy שצולמו באמת לא מבוימים אתה מגלה שהמציאות עולה על כל דמיון. ואתה שואל אם הייתי רואה אותו ברחוב מה הייתי חושב שהו. ואתה נדהם. מה שבנפש והמשיכה לא קשורים למראה. והכי חשוב לכול יש מכסה מתאים. השאלה היחידה אם רוצים להשתייך לקבוצת הדמיון הפנימי שלא מצריך מציאות שחלקה מסורבל. או ממש ללכת להשקיע מאמצים לעסוק בפרקטיקה הזוגית המיוחדת וממש. המימוש במציאות בדכ פחות מתגמל. יש מאמץ ולא תמיד הדמיון מתגשם. לכן תפנטז. גם פורנו יצר פתרון בריא לחברה. מותר לפנטז. מחקרים גילו שהפעולה בדמיון יוצרת במח את אותו הריגוש והכימיה כמו במציאות. הבונוס בלי התסכולים של לפני ואחרי ישר ולעניין. לא כך דוקטור?

שלום לנסיכה, אינני מכיר את המחקרים המצביעים שהדמיון יוצר אותו ריגוש (אשמח לקבל הפניה), אך המציאות בעידן האינטרנט השתנתה באופן כזה שהיא משקפת יותר ויותר פנטזיות באופן פומבי. בהחלט מותר ואפילו רצוי לפנטז, אבל ביחסי מין יש מגע פיזי ונפשי בין אנשים שאינו קיים בפנטזיה. אכן יש אנשים שעבורם המגע הזה וחיפוש פרטנרים למין ולקשר מהווה עבורם כאב ראש אחד גדול, יש כאלה שמקיימים יחסי מין אך גם נהנים מפורנו ופנטזיות, יש כאלה שהדמיון שלהם מוגבל, יש כאלה שממירים את תחושת הבדידות ביצר מיני ומקיימים יחסי מין ללא רגש כדי להפיג את הבדידות (לא תמיד התהליך מודע) - ויש מקום ולגיטימציה לכל אלה ולאחרים, כל עוד הדברים נעשים בהסכמה הדדית. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים