מה זה אומר או מצביע

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/03/2016 | 00:20 | מאת: קרו

בת 30 סטרייטית. בזוגיות עם בן זוג 5 שנים בתהליך לחתונה עם ocdכבד של מערכות יחסים ונטייה מינית בכל התקף של מחשבות אובססביות אני נתקפת שמא אני לסבית ויש לי משיכה לבנות. ואז נזכרת שבגיל הבגרות כמו כולם היתי מבולבלת התנסתי. הייתה לי משיכה לבנות לא פיזית מינית. אלא יותר נפשית קרבה חזקה הזדהות אמפטיה והבנה עמוקה. גם אם התנשקתי עם בחורה וזה לא הגעיל אותי האם יש משיכה שהיא יותר נפשית לא מינית ופיזית ביום יום נשים לא מעניינות אותי רק שאני בהתקף של האובססיה זה תוקף אותי מכל צד ואני נזכרת מה עשיתי מה הרגשתי ומה זה אומר ומה יקרה לי ומחשבות לא מרפות למרות שאני במקום אחר בחיי במקום בו מצאתי את עצמי

http://www.doctors.co.il/forum-1389#message-44720

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים