שאלות שקשורות לשחקני פורנו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/03/2016 | 23:47 | מאת: אנונימי

שלום פרופ' רובינשטיין, אני צופה מדי פעם בפורנו ויש לי שאלות בעניין: האם כדי להיות שחקן פורנו צריך להיות בעל הפרעה נפשית מסוימת? אני פשוט תוהה איך אדם בריא בנפשו מסוגל לקיים יחסי מין בידיעה שמצלמים אותו... האם ביסקסואליות היא תופעה שנפוצה יותר בקרב שחקני פורנו, עקב השחרור המיני שהם מפגינים?

שלום אנונימי, בהחלט דרושה הפרעת אישיות עמוקה כדי להיות שחקן פורנו. מדובר בחשיפה עצומה של אקט שבמצב בריא אמור להיות אינטימי, פרטי ומלווה רגש. ברוב המקרים, העיסוק הזה אינו עומד בפני עצמו ומערב נטילת סמים, תרופות לשמירת זקפה לאורך זמן, הזרקת חומרים לאיבר המין ועוד. חלק משחקני הפורנו מופיעים גם בסרטי גייז וגם בסרטי סטרייטים עם בחורות, כלומר, משתמשים בעצמם ובזקפה שלהם ככלי שרת. ישנן שתי תכניות מאלפות של כתב ה-BBC הנודע לואי ת'רו (שודר בערוץ 8 וניתן לצפייה ב-VOD) על שחקני פורנו והתגלו שם סיפורי חיים עצובים למדיי. בהקשר ההומוסקסואלי - חלק גדול מהשחקנים, אם לא כולם, עובדים גם כנערי ליווי, דבר שרחוק מלהיות חלום ילדות של אדם בריא בנפשו. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

09/03/2016 | 11:54 | מאת: אנונימי

תודה על התשובה. אני מניח שדבריך רלוונטיים גם לשחקני פורנו ישראלים. יכול להיות שכאשר מדובר בשחקנים ישראליים ההפרעה אפילו יותר חמורה, וזאת לאור העובדה שישראל היא מדינה קטנה והחשיפה יותר משמעותית? שאלה נוספת: באלו הפרעות אישיות לוקים שחקני פורנו? תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים