מעוניין בטיפול פשוט לא יודע איזה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/03/2016 | 00:55 | מאת: דניאל

שלום פרופסור גידי, אני גיי בן 27 ואני חי בזוגיות עם גבר מזה 4 שנים. הייתי רוצה לדבר על הבעיות שאני הולך לתאר את ה 3 המרכזיות שעולות לי בראש כרגע עם בעל מקצוע. 1. אני יצאתי מהארון ובן הזוג שלי לא. כן, זה מאוד מפריע לי. בין השאר כי אני לא יודע לאן החיים שלי הולכים להתקדם. אני מרגיש תקוע בנקודה הזאת. 2. רמת הביטחון העצמי המאוד נמוכה שלי, הפחד ליצור קשר עם אנשים חדשים, אשר לדעתי גורמת לי לבעיה נוספת של בעיית קשב חריפה. 3. רמת האכפתיות שלי לסביבה והצורך שלי לרצות את הסובבים לי. לאיזה סוג איש מקצוע עליי ללכת שמתמחה בכל הדברים שתיארתי? תודה מראש.

שלום דניאל, כל פסיכותראפיסט (פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני) מטפל בסוג הבעיות שתיארת. יש ביניהם בעלי ניסיון רב יותר בקשיים שאופייניים לגייז (כמו "ארון") ויש שפחות. בת"א, שיש בה ריכוז גבוה מאוד של הומואים, המטפלים צברו באופן טבעי יותר ניסיון עם מגזר זה באוכלוסייה (אתה מוזמן לבקר גם באתר שלי שכתובתו מופיעה בחתימה). בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים