קיום יחסי מין ללא קונדום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/01/2016 | 22:49 | מאת: יוני

אני והבן זוג שלי רוצים לקיים יחסי מין ללא קונדום, אנחנו יחד כבר חודשיים, ולפניי זה שנינו לא היינו פעילים הרבה, וגם אם כן אז עם אמצעי מניעה. בידיעה ששנינו נאמנים זה לזה, ומקיימים יחסים רק אחד עם השני, ובידיעה ששנינו בריאים ועושים בדיקות דם ואיידס - האם ניתן לקיים יחסי מין ללא קונדום ? אשמח לתשובה, כדי לא לקחת סיכונים.

שלום יוני, אם קיים ביטחון מלא שכל היחסים שקיימתם היו מוגנים, אין מניעה מקיום יחסים בלי קונדום כבר כעת. זו כבר שאלה של אמון. מבחינה רפואית גרידא, יש להמתין עוד חודש ואז ללכת להיבדק יחדיו, לוודא שהתשובה שלילית ורק אז לפתוח דף חדש ולהתחיל לקיים יחסי מין ללא קונדום. תוקף הבדיקה הוא לגבי 3 חודשים לפני עריכתה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים