הנאה מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/12/2015 | 14:49 | מאת: מחמוד

בן 33 שנה למעשה אני לא חושב שאני גייז בגלל שמעולם לא היה לי הטרדה מינית אבל ברצוני לדעת למה בעצם אני היחיד במשפחה אשר לו נטייה מינית כלפי כפות רגליים הגברים בלבד התופעה הנקראת פטישיזם לא גורם לי להפרעה נפשית וגם התנהגותית להיפך אני חושב שאני מאושר כי יש לי פטיש רגליים מעוניין לדעת הדבר שמגביר החשיבה ו התשוקה מינית שלנו , כאשר מסתכל בכפות רגל היחפות לגברים בלבד בעוד דודי ישב על הסופא היה לי רעיון לזחול בכיוון רגליו על מנת ולראות אותם מקרוב ואז אני החזקתי בוהן רגלו כדי לשים אותו על הקצה הפין שלי ואז התחלתי לנוע אותו למעלה למטה לאחר מכן הוא התחיל להניע באצבעו למעלה ולמטה עד שאני כבר נכנעתי לו לאחר עליית הנאה מינית ואז התחלתי מנשק את רגלו מחכה לתשובה שלך

שלום מחמוד, אין כל קשר בין הטרדה מינית בילדות ובין משיכה לבני אותו מין בבגרות. משיכה לכפות רגליים של גברים או של נשים אינה קשורה בהכרח לנטייה מינית. ברוב המקרים, גברים סטרייטים נמשכים לכפות רגליים של נשים וגברים הומואים לכפות רגליים של גברים. ייתכן שמתוך משיכתך לגברים רק המשיכה לכפות הרגליים שלהם נכנסה למודעות שלך והמשיכה למרכיבים אחרים נבלמה בעקבות קושי לא מודע לקבל את משיכתך לגברים באופן כללי. כך או כך, קשה מאוד לדעת מה הסיבה. לפעמים תוכן המשיכה כולל רק נשיקות של כפות הרגליים ולפעמים הנאה מדריכה של הגבר עליך. (שים לב שאתה משתמש במילה "נכנעתי"!). בדרך כלל מדובר באמת בחלק מיחסי שליטה (BDSM) שעדיין מוגדרים כסוג של סטייה מינית אך סביר שתוצא מאחת המהדורות הבאות של מדריך האבחנות. בכל מקרה, אין כל פסול בהנאה זו. ייתכן שעם נשים אתה מקיים סוג מסוים של יחסי מין ועם גברים המשיכה נושאת אופי של יחסי שליטה כאשר אתה הצד הכנוע. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

29/12/2015 | 11:28 | מאת: הפלומבה

הוא נמשך במודע לרגליים. אבל על פי תאורו החוויה דלו היא משחק הפין דלו עם הבוהן של הדוד. זה המרה סימלית של הפין הגברי של הדוד בבחירה בבוהן! והחיכוך זה בעצם המרה של פין בפין. לא? במידה ויש גם פוררן זה יצוג של זכר וזכר. לדעתי חוויה פתוחה שלו במסגרת לא ביתית ורחוק מסביבתו היומיומית תאפשר לו לדעת אם זה פטיש נרודתי או חוויה שמאחוריה הר גשע של הומוסקסואליות. בדרך כלל המקרים האלה מביאים התפוצצות מינית בתנאים פתוחים וחוויה סוערת. הסכנה היא אחר כך איך לחבר את זה לחיי היומיום. לאחד אקטואלי קרה כזה דבר ברק מהפח הגדול 2015. שתיאר דבר דומה. ואף מוקצן יותר. יצא הגבר מהגבר והשתחרר הפלומבה נפתחה והחיים החלו לזרום.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים