עצות בנוגע לגיוון חיי המין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/12/2015 | 15:09 | מאת: נדב

שלום, אני (בן 28) נמצא במערכת יחסים עם גבר בן 25 מזה שלושה חודשים ואנחנו אוהבים להיות אחד עם השני. ברמה המינית, יש בנינו משיכה מינית חזקה, אבל אני מעוניין לגוון את חיי המין שלנו, כי עד עכשיו לא יצא לנו להתנסות יותר מדי וזה לפעמים מציק לי (אני מעט יותר מנוסה ממנו בענייני מין). עיקר היחסים שלנו מתמקד כרגע באוננות- כל אחד לעצמו, או שהאחד מאונן לשני. הוא לא כל כך אוהב להעניק ולקבל מין אוראלי. ברמה האנאלית, שנינו מגדירים את עצמנו כאקטיביים, אך סיכמנו בנינו פעם, שנרצה להתנסות בחדירות אחד כלפי השני. עניין נוסף שמשפיע כאן הוא, שלאחר שהוא מגיע לאורגזמה, בן הזוג חווה כאב ראש חזק למדי, שמצריך ממנו לנוח כמה דקות. זה קורה לו כשהוא מנסה להגיע לסיפוק בכריעה או בישיבה, כך שהוא מעדיף להגיע לסיפוק מיני כשהוא שוכב על הגב. כשהוא הלך לרופא כדי לברר מה אפשר לעשות עם זה, הוא לא יותר מדי עזר לו. השאלה שלי בעצם מתמקדת בשאלה, אילו טכניקות או אביזרים אפשר להכניס לחיי המין שלנו, כדי להפוך אותם ליותר מגוונים. ברמה היותר ספציפית, מעניין אותי לדעת האם יש משהו מועיל שהוא יכול לעשות כדי להתגבר על כאבי הראש שלו ומהי הדרך הנכונה להתנסות במין אנאלי, עבור שני אנשים שלא התנסו בכך מעולם. חשוב לי כמובן לומר שאינני לוחץ עליו לבצע שום דבר ושיש לי סבלנות כלפיו. תודה, נדב

שלום נדב, הכתובת המתאימה יותר לשאלתך היא סקסולוג. מצד אחד, כל עוד קיימות גם אהבה וגם משיכה מינית חזקה, כפי שאתה מתאר, פחות חשוב מה קורה בתוך יחסי המין ואינכם צריכים להשוות את עצמכם למה שאתם מכירים מאחרים או ממה שראיתם בסרטי פורנו. מצד שני, הרפרטואר שאתה מתאר, אשר כולל בעצם רק אוננות של כל אחד לעצמו, הוא אכן מאוד מוגבל. אחרי אורגזמה אנשים מגיבים בצורות שונות - יש כאלה שנעשים רעבים, יש כאלה שהדבר גורם להם להירדם (רבים מאוננים לפני השינה), יש כאלה שהדבר גורם להם עוררות ועוד ועוד. אמנם על כאבי ראש לא שמעתי, אך הואיל ומדובר בכאב ראש שחולף תוך זמן קצר והוא תגובתי לאוננות, לא הייתי מייחס לו חשיבות רבה, במיוחד אם רופא בדק אם הנושא. ייתכן שמדובר בסוג של התקף מיגרנה קצר, שכן גם זיקפה וגם מיגרנה כרוכים בכלי הדם. הייתי מציע לצאת מהגדרות נוקשות של "אקטיבי" ו"פסיבי" ("שנינו אקטיביים"). אם בא לכם להתנסות בחדירה והדבר קשה לצד הנחדר, צריך להבין שמדובר שפי הטבעת הוא בסה"כ שריר שניתן לאמנו ע"י דילדואים וויברטורים בגדלים שונים (כמובן, שיש לעשות זאת מהקל אל הכבד, או ליתר דיוק, מהקטן אל הגדול) ואתם יכולים לנסות להחדירם ברגישות רבה זה לזה, כשמילת המפתח היא הדרגתיות. צפו יחד בסרטי פורנו שונים וראו מה בא לכם לעשות. אגב, לא כל מה שמגרה ויזואלית ומצטלם טוב אכן גורם הנאה, אך אין כמו מבחן הניסיון. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-frienldy.co.il

18/12/2015 | 09:59 | מאת: לדוק

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים