B שיוצא מדעתו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/09/2015 | 20:10 | מאת: נהג אוטובוס

היי ! אני נשוי ולפני כשנה הייתה לי התנסות ראשונה וכייפית עם בחור חצי מגילי ! אשתי והילדים הגדולים גילו ונהיה תוהו ובוהו , עזבתי אותו ונשארתי בבית איתם , אני נהג אוטובוס וכל היום אוכל את הלב מכל הבחורים היפים שאני רואה כנוסעים וכהולכי רגל , כמעט תמיד מפלרטט אף שפוחד מהמשפחה , אני מת להיות עם מישהו צעיר אבל גם עם המשפחה חחח יודע שזה קשה אבל בטח אפשרי בתנאים מסויימים , אני נאכל ויום אחד אפילו חושב לברוח מהכל  מה עושים !?!?

שלום לך, ביסקסואליות אכן טומנת בחובה יתרונות מסוימים כמו גם בעייתיות: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 https://www.youtube.com/watch?v=7BnIcAbFDvs עקרונית, אני חושב שביסקסואלים הם אנשים "עשירים" יותר בעלי רפרטואר מיני רחב יותר ואפשרויות מיניות ורגשיות רבות יותר, אך כמו אדם בעל נכסים רבים, גם אתה צריך לשים על עצמך ועל "רכושך" המיני מנגנוני בקרה ופיקוח ולנהל את ענייניך בתבונה ובזהירות. מאוד חשוד בעיניי כיצד אשתך וילדיך גילו מהר כל כך על התקרית עם הבחור הצעיר. אני משער שכמו גברים נשואים רבים, דאגת להשאיר סימנים או להעביר את המידע בדרך זו או אחרת. כידוע, כשהדחף המיני משתולל, לא תמיד קל להיות רציונאליים וזהירים ובכל זאת, זה מותר האדם מן הבהמה. באופן כללי, לפי תיאוריך, אתה פועל בצורה אימפולסיבית מאוד. גם נהגים סטרייטים רואים בחורות יפות בלבוש פרובוקטיבי עולות לאוטובוס כל היום ובכל זאת אינם מתבלבלים. ישנם מספיק בחורים צעירים שנמשכים לגברים מבוגרים יותר ואתה יכול למצוא את סיפוקך כך או אחרת, אבל כעת, אחרי שמשפחתך "גילתה", אני ממליץ לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי אצל איש מקצוע בעל ניסיון בתחום שיעזור לך להגיע להסדר מחודש בינך לבין המשפחה ובינך לבין עצמך, כך שתוכל ליהנות משני העולמות, כלומר, ממימוש דחפיך המיניים מבלי להרוס את המסגרת המשפחתית שמשמשת לך חוף מבטחים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים