BDSM

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/08/2015 | 23:09 | מאת: שגיב

שלום ד"ר, מעניין אותי להתנסות ב BDSM, בהסכמה כמובן. האם יש חשש לנזק נפשי? תודה מראש!

שלום שגיב, קצת חסרים לי פרטי רקע אודותיך, גילך וניסיונך המיני, אך אם הצורך קיים לא נראה לי שמימושו עלול להזיק. כמובן שחשוב לא להרחיק לכת כדי למנוע נזק פיזי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים