מבולבל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/07/2015 | 07:53 | מאת: גיל

שלום פרופ' אני בן 33, מאחוריי מערכת יחסים אחת ארוכה עם אישה, אחת קצרה עם גבר ובין לבין בעיקר סטוצים עם גברים. בקיצור, די חסר ניסיון זוגי. בפנטזיות אני מוצא את עצמי בעיקר מפנטז על גברים, כשאני מפנטז על נשים זה אף פעם לא כולל חדירה, אלא כל מה שמסביב. עם גברים אני תמיד פסיבי ואוהב מאוד לתת מין אוראלי. חשבתי שאני הומו, אבל כבר שנים שלא הצלחתי לקבל את עצמי, חשבתי אולי אני ביסקסואל, אבל נדיר שאני מפנטז על סקס מלא עם אישה ולרוב לא הצלחתי לתפקד איתן. ניסיתי כמה פעמים טיפול פסיכולוגי אבל לצערי אני לא כל כך מאמין בזה וזאת נראה לי בעיה אם רוצים שזה יצליח. נמאס לי להעביר עוד שנים כאלה ללא זוגיות. מה עושים?

שלום מבולבל, בין הומוסקסואליות מוחלטת להטרוסקסואליות מוחלטת יש כמה דרגות של ביסקסואליות: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187. לפי תיאוריך, היית ממקם את עצמך הרבה יותר קרוב לקצה של הומוסקסואליות מוחלטת. בלי להכירך אישית, קשה לומר עד כמה חוסר הקבלה שלך את נטייתך המינית ממלא תפקיד בעובדה שכמעט ולא הצלחת ליצור קשר זוגי עם גבר. ברוב המקרים, קשר זוגי עם גבר מתחיל מיחסי מין. השאלה היא האם אתה "דואג" שהסטוצים שלך יהיו אנונימיים ומנוכרים באופן שיחסל כל סיכוי להתפתחות קשר מתוך אותם יחסי מין. ואולי, אתה מוצא פרטנרים שאינם מעוניינים בקשר בעצמם. בקיצור, צריך להבין את הדינמיקה של החיפוש אחר סטוצים וקשרים במקרה שלך כדי לעזור לך וכן עד כמה הרצון בזוגיות הוא חד-משמעי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים