בעיות בזמן הסקס

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/06/2015 | 18:41 | מאת: חייל

שלום גידי יש לי מאז שאני זוכר בעיות של לחץ בזמן ניסיון לעשות את אקט החדירה עצמו בזמן סקס וזה שם מתח על מערכות היחסים שהיו לי. אני מרגיש שזה נובע מלחץ של להצליח ולעשות זאת כמו שצריך אבל כל פעם לא משנה כמה אני מנסה להרגיע את המחשבות האלה אני לא מצליח להחזיק מספיק זקפה בשביל החדירה עצמה. הבעיה שאני כרגע עדיין בצבא ויוצא בערך פעם בשבועיים ככה שבעייתי בשבילי לטפל בזה.

שלום חייל, אתה מתאר מה שמוכר כ"חרדת ביצוע", כלומר, חרדה המתעוררת במצב מבחני. הרקע להפרעה כזו בתפקוד המיני הוא נפשי לחלוטין, שכן בסיטואציות שאינן כרוכות בחדירה יש לך זקפה תקינה. ההליך הטיפולי הארוך יותר הוא טיפול סקסולוגי (וגם אז קשה לפתור את הבעיה בלי בן/בת זוג קבוע/ה). עם זאת, למרות שהסיבה היא נפשית, אפשר להיעזר בכדור ויאגרה/סיאליס לפני ניסיון חדירה, אפשרי יחד עם כמות קטנה של אלכוהול כדי להרגיע נקודתית את החרדה (כמות אלכוהול גדולה מדי עלולה גם היא לפגוע בזקפה). בהחלט שווה ניסיון וכל רופא ירשום לך ויאגרה בלי יותר מדי שאלות. חשוב לרכוש ויאגרה רק עם מרשם ובבית מרקחת ולא להתפתות לויאגרה המשווקת באופן פירטי ללא מרשם. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים